Последни

Ани Салич е ОТЧАЯНА! Ето колко дълго ще се лекува!

03.03.2013 | 10:27
1432 прочитания

Миналия месец Ани Салич преживя ужасен инцидент. ТВ зрителите започнаха да се чудят защо новинарката не е на мястото си до Юксел Кадриев. След дни стана ясно, че водещата е счупила крак и то не къде да е, а пред ВМА в столицата.

Ето какво разказа Салич за „24 часа”: “Беше сухо, но в този ъгъл на паркинга беше усойно и имаше лед. Не само се спънах, а направо отхвръкнах и паднах с цялата си тежест. Няма такава болка. Лежах 10-15 минути на

земята, докато хората разберат, че не съм някаква наркоманка. След това няколко мъже се притекоха и ми помогнаха”.

Лекари от болницата на момента приели водещата и извършили спешна операция, за да закрепят крака на Ани Салич с три пирона. Заради сериозната травма новинарката ще се възстановява половин година и няма да работи. Счупването е на три места по глезена на Салич.

Сега Ани Салич се предвижва с помощта на патерици. Водещата сподели, че след две седмици лекарите са назначили снимка на крака й. От рентгена ще стане ясно кога ще започне рехабилитацията на обездвижения крак на новинарката.  След като излезе от болницата, Ани Салич изрази безкрайната си благодарност за грижите и помощта на медицинския екип, оперирал крака й.